[spoiler title=”Wat is chiptuning ?”]
Chiptuning houd in dat de motormanagment van uw auto opnieuw afgesteld en aangepast word naar de ideale waardes zodat er meer vermogen vrij komt uiteraard op een efficente niveau zonder de motor te overbelasten.

[/spoiler][spoiler title=”Is Chiptuning mogelijk voor alle auto’s ?”]
Autos met een Motormanagement (ECU) kunnen worden gechiptuned bij Autofuture.

[/spoiler][spoiler title=”Kan een Chiptuning getraceerd worden ?”]
Chiptuning is in geen enkel geval zichtbaar, het vermogen wat behaald is met chiptuning is te meten met een testbank wat niet word gedaan door dealer.

[/spoiler][spoiler title=”Is chiptuning schadelijk voor mijn auto ?”]
Chiptuning bij Autofuture is niet schadelijk voor de motor van uw auto, Wij tunen elke auto opmaat waarbij alles zo goed gebalanceerd word zodat uw motor niet word overbelast.
Wij leveren een goede tuning waarbij het maximale vermogen word behaald zonder uw motor te overbelasten. Mede hierdoor word de levensduur van uw auto niet verminderd en hoeft u uw auto niet vaker te onderhouden dan het is voorgeschreven in de onderhoudsboekjes van uw voertuig.

[/spoiler][spoiler title=”Waarom word het vermogen met Chiptuning niet behaald door de fabrikant?”]
Een Autofabrikant produceerd een massaproduct die overal en altijd zijn werk dient te doen in alle omstandgheden. Autofabrikanten houden hierbij ook rekening met slechte kwaliteit brandstoffen en slechte onderhoud van autos. In europa hebben wij brandstoffen en motorolie van Topkwaliteit waardoor autos in europa met gemak gechiptuned kunnen worden met behoud van levensduur van de motor. daarnaast worden autos geleverd met een begrenzing op de ECU waardoor dit als een basis model verkocht kan worden met minder vermogen terwijl de motor meer vermogen aan kan, Dit kunt u dan opmerken als een Upgrade van uw auto naar een luxere model met meer vermogen.

[/spoiler][spoiler title=”Is er meer slijtage na een Chiptuning?”]
Wij hebben geen Verhoogde slijtage waargenomen in onze duurtests,
Autofabrikanten bouwen een mechanische veiligheidsmarge in en ook wij gaan niet tot het uiterste in belasting van de motor .Twijfelt u echter aan dit punt, dan kunt u Uiteraard gebruik maken van onze optionele NSA-verzekering voor de motor en aandrijflijn.

[/spoiler][spoiler title=”Wat zijn de gevolgen van Chiptuning voor de fabrieksgarantie?”]
Onze opmaat tuning is niet te traceren tijdens een onderhoudsbeurt door een dealer of garagist.

[/spoiler][spoiler title=”Wat gebeurt er als de auto een Software Update krijgt?”]
Indien u auto bij een onderhoudsbeurt een software update krijgt kunt u bij Autofuture langskomen voor een Heroptimalisatie van uw auto , wij zullen uw auto dan opnieuw tunen met de nieuwe software en niet net als andere tuners uw oude software terug in uw auto laden.

[/spoiler][spoiler title=”Mag mijn Lease-auto ook gechipt worden?”]
Wij bieden uiteraard ook voor lease rijders chiptuning aan, de grootste deel van onze klanten bestaan tevens uit Leaserijders. De meeste Lease bedrijven staan chiptuning toe op lease autos. Uiteraard door de privacy wetgeving word er nooit gegevens verstrekt aan derden door Autofuture Chiptuning. Uiteraard is het mogelijk om uw Auto weer terug te zetten naar orginele staat indien de auto terug gaat naar de lease bedrijf

[/spoiler][spoiler title=”Hoelang van te voren moet ik een afpraak maken om mijn Auto te laten tunen bij Autofuture?”]
Afspraak maken is mogelijk via onze contact formulier, Mail en Telefonisch contact, U kunt meestal direct de zelfde dag al terecht of de volgende dag, zie onze contact pagina voor de contactgegevens van Autofuture

[/spoiler]