Chiptuning bij Autofuture ?

Bent u geintresseerd in chiptuning van uw auto en wilt u meer informatie over het extra te behalen vermogen en/of een lager verbruik bij een chiptuning.
wij kunnen dit uiteraard waarmaken zodat u meer plezier heeft bij het besturen van uw voertuig

Autofuture chiptuning bied u een speciaal opmaat geproduceerd motormanagement software aan. Dankzij de 1000 Auto’s die wij op jaarbasis tunen kunnen wij u als klant garanderen dat u de beste chiptuning krijg die er mogelijk is met uiteraard ook de beste service, after-sales en garantie’s.

Tevens beschikken wij over een 4X4 Dynostar Testbank, Deze testbank is bereid vermogens tot wel 840pk en 3300NM te kunnen meten tot een snelheid van wel 350km/h.
doormiddel van deze testbank ontwikkelen wij al onze software om de beste vermogen uit te kunnen halen van uw voertuig. Uiteraard gebeurd het chippen wel op een veilige manier.

Wij maken altijd gebruik van op maat gemodificeerde software, dit levert voor uw auto de onderstaande voordelen op;

  • Vermogens winst tot boven de 30% dankzij chiptuning
  • Tot meer dan 30% extra trekkracht over het hele toerenbereik. Ideaal voor o.a. zwaar beladen bedrijfsauto’s en caravanrijders
  • Chiptuning zorgt ervoor dat uw auto een stuk vlotter zal rijden dan voorheen; ideaal tijdens bijvoorbeeld het inhalen
  • De motor zal soepeler aanvoelen, wat het rijcomfort en -plezier absoluut ten goede komt
  • dankzij AutoFuture Chiptuning zal uw auto efficiënter brandstof verbruiken.
    De modificatie zorgt ervoor dat u in veel gevallen tot meer dan 5% tot wel 15% op uw brandstofkosten bespaart

Eco Tuning

Wij bieden tevens ook nog eco tuning aan. Eco-Tuning komt van pas bij voertuig die voldoende vermogen hebben, enkel nog een stukje lager brandstofverbruik mist.
Met een Eco Tuning kunnen wij de beste brandstofverbruik behalen wat mogelijk is voor uw voertuig, hierbij geld wel dat wij niet focussen op vermogen maar enkel of verbruik.
Zie hiervoor de Pagina ECO-Tuning

 

Chiptuning van uw auto kan op geen enkele manier kwaad. de software die wij toepassen op uw auto is op maat en enkel bestemd voor dat voertuig. tijdens een tuning sessie word uiteraard ook gekeken naar de staat, onderhoud en de kilometerstand van de auto. deze factoren zijn van belang bij chippen om u als klant de beste feeling te geven met een getuned auto.

Bent u geïnteresseerd in chiptuning of eco tuning van uw Auto ?
vraag hieronder een geheel gratis en vrijblijvend offerte aan, klik hieronder op de link en ontvang direct %15 Korting op uw gratis offerte!

offerte aanvraag auto Chippen